Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (2.60 secunde)
Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiriches, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrica, Sandra Ducuta, Alexandra Pascu, Mario Ionescu-operator TV si martor la evenimente.
In luna octombrie, emisiunea lui s-a clasat pe locul cinci la audienta, fiind batut de RTV si chiar si de Dana Grecu cu vrajitoarea si cititorul in stele.
Terapia Reiki - 14:00 - 15:00 - SALA A - Dana Predu: Cum sa intampini imperfectiunile din viata ta - 15:00 - 16:00 - SALA A - Ana Maria Mitrus:
alaturi de Lavinia Parva, Virgil Iantu, Dana Argesan, Patrizia Paglieri, Emilia Popescu si Raluca Moianu. Din ce in ce mai multi copii si adolescenti se confrunta cu tulburari de alimentatie.
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Ana si Maria Patriciu, fiicele fostului patron al companiei Rompetrol, Dinu Patriciu, si fostele sotii ale acestuia, Dana Rodica si Sabina, sa achite catre stat prejudiciul de peste 58 de milioane de dolari si dobanda de peste 83 de milioane de dolari, in solidar cu compania Rompetrol.
"Cea mai fidela fata" trece printr-un nou esec pe plan sentimental, dar mereu a gasit puterea sa se reinventeze. Cum s-a schimbat viata artistei dupa despartirea de iubit, dar si daca exista un alt barbat in viata sa care sa o faca fericita.
A iesit la lumina o increngatura ciudata cu matusa Tamara, capitalista feroce, conu Bitner, generosul consilier de afaceri al lui tanti Tamara si prieten apropiat al familiei Nastase, nea Silviu taximetristul, vanzatorul la preturi de nimic al unor terenuri prin Voluntari, si doamna Dana, sotia onorabilului domn Nastase, presedintele la fel de onorabilei Camere a Deputatilor din parlamentul Romaniei.
lumea ştie ce e ăla Golden Blitz, cine e Elena Udrea, sau ce legături are Dana Năstase cu Mătuşa Tamara.
lumea ştie ce e ăla Golden Blitz, cine e Elena Udrea, sau ce legături are Dana Năstase cu Mătuşa Tamara.
De fapt, strict juridic vorbind, cum poti sa-l condamni pe Adrian Nastase pentru ca sotia lui, Dana, a primit o mostenire grasa de la tusa Tamara.
"Stapana destinului", viata doamnei Dana. "Inger rebel", care ne uimeste cu viata unei dive septuagenare din Urlati. "Lacrimi de iubire", un cvartet ce-l depaseste pe cel din Rigoletto, cu Nastase (soprana), Patriciu (tenor), Copos (bariton), DIP (bas).
Nimic nu e simplu in aceasta poveste "Dana" a Monei Musca. Pe de o parte, e limpede ca e disproportionat sa faci din d-na Musca simbolul tortionarilor din politica romaneasca atata vreme cat in Parlament, pe diverse liste de partide, sunt fosti securisti cu acte in regula.
Asadar, PNL a "sacrificat-o" pe Mona/Dana. Vorba vine ca au "sacrificat-o". Adevarul ca liberalii lui Tariceanu abia au asteptat sa apara o mica "bombita" la usa Monei Musca pentru a o "executa" pentru declaratiile anti-actuala conducere a PNL.
Admiratorii Monei Musca au fost siliti sa recunoasca faptul ca idolul lor a facut "politie politica", desi se pare ca "Dana" a turnat doar studenti straini, banuiti ca se aflau in Timisoara cu misiuni mai putin "ortodoxe".
Nici nu s-a desprins prea mult de dana aderarii si deja nava a intrat in deriva, esuarea devenind in orice clipita posibila.
Daca si-ar fi asumat colaborarea cu Securitatea, episodul "Dana" ar fi fost uitat si iertat instantaneu. Chiar si asa, la primul semn, retragerea din politica ar fi fost miscarea ei cea mai inteleapta.
Nu, da o fundatie caritabila gen Dan Voiculescu, Dana Nastase, Gigi Becali. O alta metoda poate fi aplicata la nivel provincial.
Festivalul de film B-EST, asa-zisul Bucharest East Film Festival, este organizat de un personaj care are mai mult sau mai putin legatura cu filmul, Dana Dimitriu-Chelba, si are o vechime de patru ani.
- Ce vedete au venit sa se rasfete la Bali Spa Cornu? - Pe parcursul timpului, au venit aici: Dan Puric, Emil Hurezeanu, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Dan Negru, Cristi Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan, Mihaela Tatu, Marius Moga.
google-analytics.com